O Nama

Pogrebna firma „ NARCIS MS“ je osnovana 14 februara 1988 godine u Brčkom, čiji je osnivač i današnji vlasnik Milovan Smiljić. NARCIS MS je prva pogrebna firma koja je osnovana na teritoriji Brčkog, a treća u BiH.
U početku se bavilo prodajom kompletne pogrebne opreme, prevozom i prodajom cvijeća za pogrebne namjene. Kasnije proširenjem svog voznog parka najsavremenijim namjenskim vozilima, firma počinje sa prevozom pokojnika na cijeloj teritoriji BiH, regiona i zapadne Evrope.
Nešto kasnije firma pokreće izradu nadgrobnih spomenika i vlastitu izradu pogrebne opreme, te uvodi usluge pripremanja i posluživanja hrane za sahrane.
Firma svoju djelatnost zaokružuje realizacijom i puštanjem u rad stacionarne i 5 prenosivih komora. Kao prva privatna pogrebna firma „Narcis MS“ Brčko prvi smo realizovali i zaokružuli u potpunosti pogrebnu djelatnost.
Posjedujemo specijalni tim vozača koji završava potrebnu dokumentaciju uz poznavanje njemačkog i ostalih jezika. Međunarodni prevoz pokojnika vršimo iz zemalja regiona i zapadne Evrope. Dovoz iz Austrije, Njemačke, Švajcarske, Italije, Francuske, Holandije, Belgije, Engleske i drugih zemalja u matičnu državu nase firme kao i u ostale države u regionu.

VAĐENjE PAPIRA BESPLATNO.

Nudimo mogućnost ugovaranja vjerskih lica, vađenje dokumentacije u BiH, preuzimanje pokojnika sa aerodroma.